Hem - Logga in - Schema - Priser - Blogg - Limhamn - Coaching - Tjänster - Föreläsningar - Massage - Kontakt - Om Oss
ÅRETS TRÄNINGSRESOR FRIDHILLS OMSTARTSKURS


Välkommen till Fridhill - Din oas i vardagen!

Här blir träningen ett nöje, och du lämnar våra pass med ny energi och en skön känsla i kroppen och med en längtan efter nästa pass, och nästa, och nästa....
Så kom och upptäck din nya oas i vardagen - Fridhill! Jag hjälper dig MÅ BÄST - oavsett om det är träning, massage, kost, vikt eller stress du behöver hjälp med!

Om oss
Om oss
På Fridhill är träningen mer än träning,
det är en del av en sund- aktiv och hälsosam livsstil.

En livsstil som främjar båda inre och yttre hälsa.
Hos oss deltar du efter dina egna förutsättningar, i sköna, bekväma kläder och i en harmonisk miljö. Vi hjälper dig att lägga upp din träning så du når dina mål, oavsett om det är att gå ner i vikt, få en kropp som ställer upp för dig i vardagen utan att göra ont eller om du vill maximera dina resultat inför tävlingar.

Oavsett om du väljer vår träning, coaching, massage, föreläsningar eller kurser, så lovar vi göra vårt bästa för att du ska nå dina mål.

Om du har viljan har vi kunskapen
Tillsammans når vi Dina mål!

Jag heter Marie Ljung och jag erbjuder er min kunskap inom kost, motion och
mental hälsa - grunden för ett friskt, sunt och aktivt liv.

När ni anlitar mig som din hjälp på vägen mot bättre hälsa får ni en erfaren och engagerad coach. Vi utgår från er vardag och era önskemål för att göra det så lätt som möjligt att få in en hälsosam livsstil i vardagen eller på arbetsplatsen. Sunt förnuft är mitt ledord, det ska vara enkelt att leva hälsosamt!

Jag har
- 28 års erfarenhet av att leda gruppträning och styrketräning
-23 års erfarenhet av att leda självförsvar och boxing
-19 års erfarenhet av att jobba med kostrådgivning och viktminskningskurser
-19 års erfarenhet av att föreläsa om kost, träning och hälsa
-15 års erfarenhet av att arbeta med stresshantering individuellt och i grupp
Lång erfarenhet av att arbeta med människor, bl a som reseledare, bartender,
polis och inom hotel och restaurangbranschen

Jag har min bas på Fridhill (Sjöbo) samt på Limhamn. Jag kommer gärna ut till er
och delar med mig av min långa erfarenhet inom området hälsa!

Fridhill - En oas i vardagen!
I lilla stallet finns vårt lilla gym/PT-rum behandlingsrum, omklädningsrum och fikahörna. I stora stallet finns “manegen” där föreläsningarna och de fysiska kurserna hålls. Vi tänder brasan medan vi tränar på det sköna trägolvet. När vädret tillåter flyttar vi ut på vårt stora trädäck inne i ´ruinen´ och naturen som alltid är nära på en gammal gård.

På Fridhill är alla välkomna och ingen kund är för stor eller liten, för ung eller gammal, för otränad eller vältränad. Min vision med Fridhill är att alla skall känna sig välkomna och avslappnade i miljön och med oss som arbetar som instruktörer här. Att Fridhill skall vara en plats att längta till som ger lugn och harmoni, samtidigt som man njuter av att nyttja sin kropp till det den är skapt för, fysisk aktivitet. Att Du som väljer Fridhill som ditt träningsställe får en helhetsupplevelse för både kropp och själ varje gång du är här.

Som vi brukar inleda passen, medan vi ligger och slappnar av en stund innan passen börjar

-Lämna vardagen utanför de tjocka stenväggarna och ägna den kommande stunden åt dig själv, din kropp och själ och stäng av den inre dialogen för en stund. Fokusera på dig själv, din andning och känslan i kroppen......

Låt Fridhill bli din oas i vardagen där kropp, själ och (om)tanke är i fokus!

Välkomna till Fridhill!
Marie Ljung

Marie Ljung
Marie är grundaren och ägaren till Fridhill. Hon har arbetat med träning och hälsa i över 20 år, och med sin gedigna bakgrund inom träning och sin stora livserfarenhet har hon skapat en oas i vardagen för såväl dig som gillar träning som för dig som tidigare inte tyckt om att träna.

Marie instruerar alla sorters pass som finns på Fridhill, och alla instruktörer som verkar här är internutbildade av Marie för att hennes filosofi ska genomsyra alla pass. Marie har även livsstilscoaching (Kost, motion, stress, vardagspusslet...) och personlig träning för dig som vill unna dig lite extra. 2011 utkom hon med boken "Må Bäst- hela livet" som finns till försäljning på Fridhill.
Lic. Stressterapeut
Lic. Kostrådgivare
Personlig Tränare Debriefingledare
Massör (svensk klassisk)
Åsa Agnesson
Åsa är en härligt energisk och framåt tjej som leder passen med stor entusiasm Hon är utbildad massageterapeut, vilket är en stor tillgång när hon leder pass.

På Fridhill leder hon styrkepass, fyspass, HIIT och Pilatespass.
Pia Larsson
Pia är vår Viryayoga instruktör.
En lugn, behaglig instruktör som verkligen förmedlar Yoga.
Pia är till vardags veterinär.
Hon har en lång Yogainstruktörsutbildning och hennes kunskap om anatomi och fysiologi från många år som veterinär kommer väl till pass även som instruktör. Vi skiljer oss inte så mycket från andra djur :-)

Rättsgatan 11
275 39 Sjöbo
070-5780224
info@marieljung.se
www.marieljung.se