Hem - Logga in - Schema - Priser - Blogg - Limhamn - Coaching - Tjänster - Föreläsningar - Massage - Kontakt - Om Oss
ÅRETS TRÄNINGSRESOR FRIDHILLS OMSTARTSKURS


Välkommen till Fridhill - Din oas i vardagen!

Här blir träningen ett nöje, och du lämnar våra pass med ny energi och en skön känsla i kroppen och med en längtan efter nästa pass, och nästa, och nästa....
Så kom och upptäck din nya oas i vardagen - Fridhill! Jag hjälper dig MÅ BÄST - oavsett om det är träning, massage, kost, vikt eller stress du behöver hjälp med!

Massage på Fridhill!
Unna dig en skön, välgörande massage.
Du väljer om du vill ha lätt, medel eller lite hårdare massage.

Om du vill så kan du kombinera din massage med att prata kost, träning eller stresshantering, eller så väljer du att "bara vara" och njuta av stunden.

Vid första massagetillfället inleder vi med ett ca 15 min långt samtal och om du vill bjuder jag på en Kroppssammansättningsmätning (en våg som mäter din muskelprocent, fettprocent, basalmetabolism, viceralt fett mm). Om du vill göra denna mätning måste du säga till vid bokning då den tar ca 15 min extra.

Priser hittar du under "priser" och jag tar endast emot kontant betalning eller swisch.
Du kan även välja att köpa "tidkort" till massagen vilket gör att du kan välja mellan 30, 45 eller 60 minuter på detta kort.

Massage är effektivt för att lindra spänningar, öka välbefinnandet och minska stresshormoner i kroppen. I de fall jag inte anser att massage kan hjälpa dig skickar jag dig vidare för undersökning och behandling på Idrottsmedicinskt Center i Malmö som jag samarbetar med.

Boka din massage på 070-578 02 24

MASSAGE HEMMA HOS DIG
Om du har svårt att ta dig till mig på Fridhill kan jag komma hem till dig och massera. Då behövs det ett rum med en ledig golvyta på 2 x 3 meter. Priserna är samma som på Fridhill men det tillkommer en kostnad för körning. Om ni är några stycken som träffas hos dig så kan övriga prata och fika medan jag masserar er i tur och ordning. Då blir extrakostnaden väldigt liten.
Öppettider
Vi har massagetider framförallt såväl dagtid som kvällstid och även på lördagar.

Om du inte kan ta dig till Fridhill kan jag komma hem till dig eller ut på ert företag. Kostnad tillkommer för körning/restid.
För företag, maila för offert för massage på företaget.

För att boka tid, ring oss på 070-5780224

Rättsgatan 11
275 39 Sjöbo
070-5780224
info@marieljung.se
www.marieljung.se