Hem - Logga in - Schema - Priser - Blogg - Limhamn - Coaching - Tjänster - Föreläsningar - Massage - Kontakt - Om Oss
ÅRETS TRÄNINGSRESOR FRIDHILLS OMSTARTSKURS


Välkommen till Fridhill - Din oas i vardagen!

Här blir träningen ett nöje, och du lämnar våra pass med ny energi och en skön känsla i kroppen och med en längtan efter nästa pass, och nästa, och nästa....
Så kom och upptäck din nya oas i vardagen - Fridhill! Jag hjälper dig MÅ BÄST - oavsett om det är träning, massage, kost, vikt eller stress du behöver hjälp med!

Coaching
Kostnadsfri första konsultation!
Boka tid för en kostnadsfri konsultation (30 min), så diskuterar vi hur vi tillsammans kan se till så DU når dina hälsomål!

Ring 070-578 02 24 eller maila via kontakt
Bronspaket Coaching
Hälsovägledning vid 4 tillfällen där vi vid första träffen gör en hälsoplan utifrån dina önskemål och förutsättningar. På träffarna följer vi upp och diskuterar hur det fungerar med mat, motion, stress, sömn och annat som påverkar din hälsa. Vi fokuserar på de områden som behövs mest för att du ska nå dina mål, och du får nya utmaningar att arbeta med mellan varje tillfälle. På sista träffen utvärderar vi resultaten och du får råd och konkreta redskap hur du ska fortsätta vidare.

Pris: 2 300:- (om du vill ha fri träning på Fridhill under 6 veckor tillkommer 700:-)
Silverpaket Coaching
Hälsovägledning vid 6 tillfällen där vi vid första träffen gör en hälsoplan utifrån dina önskemål och förutsättningar.
Vid träffarna väger och mäter vi dig och vi har mailkontakt under hela perioden. På träffarna följer vi upp och diskuterar hur det fungerar med mat, motion, stress, sömn och annat som påverkar din hälsa.
Vi fokuserar på de områden som behövs mest för att du ska nå dina mål, och du får nya utmaningar att arbeta med mellan varje tillfälle. På sista träffen utvärderar vi resultaten och du får råd och konkreta redskap hur du ska fortsätta vidare.

Pris: 3 400:-
(om du vill ha fri träning på Fridhill under 8 veckor tillkommer 900:-)
Guldpaket Coaching
Hälsovägledning vid 9 tillfällen där vi vid första träffen gör en hälsoplan utifrån dina önskemål och förutsättningar.
Vid träffarna väger och mäter vi dig och vi har mailkontakt under hela perioden. På träffarna följer vi upp och diskuterar hur det fungerar med mat, motion, stress, sömn och annat som påverkar din hälsa.
Vi fokuserar på de områden som behövs mest för att du ska nå dina mål, och du får nya utmaningar att arbeta med mellan varje tillfälle.
På sista träffen utvärderar vi resultaten och du får råd och konkreta redskap hur du ska fortsätta vidare.


Pris: 4 900:- (om du vill ha fri träning på Fridhill under 4 månader tillkommer 1400:-)
Coaching/PT "Hemma hos"
Om du hellre vill ha coaching/PT hemma hos dig själv eller kanske på något utegym i din närmiljö kommer jag ut till dig. Då tillkommer en kostnad för min körning ut till dig. Inom MALMÖ eller SJÖBO är priset 70:- extra/träff. För träffar på andra ställen, ring för prisuppgift.

Rättsgatan 11
275 39 Sjöbo
070-5780224
info@marieljung.se
www.marieljung.se